perjantai 18. lokakuuta 2013

Haiseva muna
6 kommenttia:

 1. Mäkin mietin joskus sarjisblogeihin muuttoa mut vuodatuksessa vaikutan edelleen -3- ja onhan mulla sarjisblogeissakin blogi mut se päivittyy tyyliin joka toinen vuosi :'D turha sitä on muuttaa jos blogger tuntuu hyvältä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka toinen vuosi on ihan mukava päivitystahti :'D Mut sun sarjakuvapäiväkirja päivittyy ihan mukavan usein! Pitäis ittekkin...mut oon laiska skannailemaan :P

   Poista
 2. Oon itse tullut siihen tulokseen että blogin osoitteella ei ole _mitään_ merkitystä. :) Lukijoiden kannalta on varmaankin vaan kiva että linkki pysyy samana. Blogger ja Sarjisblogit vaikuttaa olevan aika hyvin samalla tasolla että ei kannata ainakaan sen takia muuttaa koska muutkin on siellä. :') Itsehän siirryin tosiaan sarjisblogeihin vuodatuksen sekoilun jälkeen, mutta tuskin näin olisin tehnyt jos olisin aloittanut bloggeriin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä mä vaan sitten pysyttelen turvallisesti täällä :) Olen niin hyvin pesiytynyt jo...

   Poista
 3. Heeej, ostin muuten jonkin LTT:n lehden, muistaakseni kakkososan. Oli monstereita tai jotain sellaista (ellei mene lehdet sekaisin). Sellainen tuli vastaan pienlehtikeitaassa Oulussa. En nyt kyllä heti saa päähäni, että mikä ois ollut sun, mutta jos en pahasti muista väärin niin siellä oli jokin sen sun sarjakuvassa seikkailevan pikkutytön näköinen hahmo. Siistiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Mahtavaa :D Joo mun sarjiksella oli jotain tekemistä pikkutyttöjen ja kettujen kanssa. Kuulostaako hämärältä? Sitä se onkin :D Mutta hienoa, että lehti tarttui mukaan! Toivottavasti saadaan jatkoa taas ens vuonna.

   Poista